Blogi

BOUK PMS & PriceLabs integratsioon

Blogi

Kas soovid majutuse käivet maksimeerida?
Proovi PriceLabsi ja BOUK-i ühendust!

 
 

Eripakkumine meie klientidele: 15% allahindlus PriceLabsile

Uutele klientidele kehtib eksklusiivne pakkumine,  mis aitab optimeerida oma tulude juhtimist.
Kasuta sooduskoodi BOUKPL24 ja saad 15% allahindlust kaheks kuuks PriceLabsiga liitumisel!
Pakkumine kehtib aasta lõpuni. Liitu selle lingi kaudu.

BOUK-i professional paketi kasutajale on PriceLabsi integratsioon tasuta. PriceLabsi hinnad leiat siit.

Special Offer for Our Clients: 15% Off with BOUK and PriceLabs Integration
 

BOUK X PriceLabs

Müügi-ja haldussüsteem BOUK on nüüd integreeritud käibehalduse tööriista PriceLabsiga. See lahendus võimaldab hotellipidajatel ja majutusettevõtetel optimeerida oma hinnastrateegiat, kasutades reaalajas andmeid ja turutrende, et tõsta nii täituvust kui ka müügitulu.

Mis kasu on PriceLabsi integratsioonist BOUKi kasutajatele?

PriceLabs on käibehaldussüsteemi tarkvara, mis kasutab reaalajas andmeid, sealhulgas BOUK PMS-i, et kohandada hindu vastavalt hotelli broneeringutele ja täituvusandmetele. Lisaks kogub PriceLabs turuinfot portaalidest, nagu Airbnb ja Booking.com, et pakkuda parimaid hindade muudatusi, mis tuginevad konkurentide hindadele, kohalikele sündmustele ja hooajalisusele.

PriceLabsi funktsionaalsus

  • Reaalajas andmete sünkroniseerimine
    PriceLabs integreerub otse BOUK PMS-iga, tõmmates reaalajas broneeringu- ja täituvusandmeid. See võimaldab hinnamuudatusi teha vastavalt hetke nõudlusele ja saadavusele, tagades täpse ja õigeaegse hinnastamise. Olgu tegemist kohaliku ürituse tõttu broneeringute tõusuga või ootamatu täituvuslangusega, PriceLabs teeb kasulikke hinnakujundusotsuseid.
  • OTA turuinfo
    PriceLabs kasutab turuinfo saamiseks andmeid sellistelt broneerimisplatvormidelt nagu Airbnb ja Booking.com. Selle abil kohandab PriceLabs hindu konkurentide hindade ja turutrendide põhjal, aidates BOUK PMS-i kasutajatel püsida konkurentsivõimelisena.
  • Automaatika ja paindlikkus
    PriceLabs automatiseerib suure osa hinnakujundusest, kuid kasutajad säilitavad täieliku kontrolli. BOUK PMS-i kasutajad saavad määrata kohandatud reeglid hindade, hooajaliste hindade ja üritustel põhinevate hindade kohandamiseks. Lisaks võimaldab platvorm käsitsi hinnakohandusi konkreetsetel kuupäevadel või eritingimustel.
  • Igapäevased hinnauuendused
    PriceLabs uuendab hindu igapäevaselt, analüüsides värskeid turu- ja täituvusandmeid. BOUK PMS-i kasutajad saavad toetuda neile automaatsetele hinnauuendustele või kohandada sagedust vastavalt oma eelistustele.
  • Kohandatavad hinnareeglid
    PriceLabs võimaldab BOUK kasutajatel määrata baashinnad, miinimumpeatumised ning hooajalised ja üritustel põhinevad hinnareeglid. Samuti saavad kasutajad oma strateegiaid peenhäälestada ja konkurentsiga võrreldes kohandada.
  • Täituvuspõhised kohandused
    PriceLabs kohandab hindu vastavalt hotelli täituvusele. Kui täituvus on madal, langetatakse hindu, et meelitada rohkem broneeringuid. Kui täituvus on kõrge, tõstetakse hindu, et maksimeerida tulu. Nii on teie hinnad alati optimaalsed vastavalt nõudlusele.
 
 
BOUK PMS and PriceLabs can simplify operations and reduce manual tasks.

Miks see integratsioon on oluline?

BOUK PMS-i ja PriceLabsi integratsioon pakub hotellidele lihtsat ja tõhusat võimalust maksimeerida oma tulusid. Hinnakujunduse automatiseerimine reaalajas andmetega aitab vähendada käsitööd ja parandada efektiivsust, maksimeerides samal ajal tulusid. Olgu sul üks hotell või mitme kinnisvaraga portfell, see integratsioon hoiab teid konkurentsivõimelisena pidevalt muutuvas turus.

Peamised eelised:

  • Säästa aega: Automatiseeri igapäevased hinnakohandused ja vähenda manuaalse töö mahtu.
  • Suurenda täituvust ja tulusid: Dünaamiline hinnakujundus tagab konkurentsivõimelised hinnad, optimeerides täituvust ja tulusid.
  • Püsi konkurentsis: PriceLabsi turuinfo võimaldab sul oma hindu kohandada vastavalt konkurentidele.
  • Kohanda oma hinnastrateegiaid: Automaatika ja käsitsi kohanduste kombinatsioon võimaldab sul säilitada paindlikkuse ja kontrolli.